Lexus pitsi puolimaraton Riversidessa

Hei! Minulla oli vain vilkkain viikonloppu! Menin New Orleansiin ShiftCon -blogikonferenssiin ja sain sitten takaisin ajoissa ajamaan Lexus Lace Up Riverside -maratonia! Blogin Blobonista ShiftConista huomenna. Tänään puhumme vain kilpailusta … kilpailitko vai juoksitko tänä viikonloppuna?

Juoksin Lexus Lace Up Irvine 10K: n viime vuonna, mutta en ole tehnyt tätä kilpailua heidän sarjassaan aiemmin. Heillä on neljä erilaista kilpailua Socalin ympärillä. Tämä kilpailu on viimeinen vuodelle, mutta yritän saada alennuskoodin ensi vuodelle, jos haluat tulla juoksemaan.

01:21

Riverside -kisassa on 5K, 10K ja puolimaraton. Se on melko pieni kilpailu rauhallisella kurssilla. Se oli tänään siistiä, mutta melkein ihanteellinen juoksemiseen 13,1 mailia.

Tänä aamuna heräsin noin klo 4.30 valmistautuakseni. Tarvitsin jonkin verran lisäaikaa elementtiä A: ssa.) Eksyminen (aina tee) ja b.) Nostamalla ruokalappu.

Rakastan sitä, että ne sallivat kilpailupäivän paketin nouto. Tämä on yksi suosikkiasioistani, koska en tiedä, oletko tietoinen tästä, mutta Etelä -Kaliforniassa on yksi nuori pieni haitta = liikenne saa sinut kuolemaan. Kirjaimellisesti nouse autostasi, kiipeä kattojärjestelmään ja pyydä Jumalaa säilyttämään sinut ystävällisesti taivaaseen, jotta et pissaa housuissasi, koska olet istunut liikenteessä 2 tuntia tuskattuna.

Joka tapauksessa.

Rakkaat kaikki kilpailun ohjaajat, anna meidän noutaa paketit kilpailupäivänä. Kiitos. Xoxoxoxo, Monican.

Juuri ennen kilpailua näin joulupukin !!

Otin kuvan hänen kanssaan ja kertoin hänelle mitä haluan jouluksi. Luetteloni sisältää rajattomia täysin ilmaisia ​​kilpailuja, vuoden kipinöitä, 22 pentua ja IG: n, jotka tulevat ulos suodattimella, joka piilottaa silmän alla olevat pussit. Valitettavasti hän ajatteli, että se oli outoa ja siitä tuli hankala nopeasti.

Näin myös Pamin ja Linzien lähtöviivalla!

Kurssi oli pyöräteellä, enimmäkseen asfaltti. Myös naapuruston läpi oli lyhyt osa. Mielestäni se oli kaunis, mutta hiljainen.

Juuri ennen kilpailua katsoin kurssin korkeusprofiilia (ei mitään kuin odotettavissa viime hetkeen). Siinä oli muutama hyvä mäki ja kaksi jyrkkiä, mutta ajattelin, että profiili näytti kovemmalta kuin se oli.

Tunsin melko hyvältä kilpailun aikana. Mutta minulla oli outo asia musiikkini kanssa. Jostain syystä se lopetti pelaamisen 3 kertaa ?? En tiedä, valitsinko soittolistan, jota ei ladattu puhelimeen tai mitä, mutta minun piti yrittää vaihtaa sitä juoksemisen aikana, mikä oli aika vaikeaa.

Lexus nauhaa Riverside -puolimaratonin viimeistely: 1:47:28. Olen tyytyväinen siihen.

Lexus Lace Up Race -sarjassa on tonni etuisuuksia. Jos käytät heidän Instagram -sopimustaan ​​kilpailun aikana, he tulostavat kuvan. Sitten voit pysähtyä Instagram Print Shop -kaupassa ja noutaa sen! Sain joulupukin kuvan.

He tulostivat joulupukin kuvan! Tämä tulee olemaan joulukorttini.

Ja jokainen juoksija saa lipun oluelle (tyypillinen lukuisissa kilpailuissa), mutta juoksijat saavat myös aterian hienolta ruoka -autosta! Heillä on muutama erilainen ruoka-auto kilpailun jälkeisessä juhlissa ja saat ostaa jotain mistä tahansa heistä.

Hyvä ruoka asettaa kirsikan hyvän kilpailun päälle, olenko oikeassa? Sain chimchurri -kulhon kanan, papujen, riisin ja niiden hienon kastikkeen kanssa.

(Piaggio -kuorma -auto)

KYSYMYS: Juoksitko tai kilpailitko tänä viikonloppuna? Mikä oli paras osa viikonloppusi?